Zoeken naar die alles doet

Uw zoekactie voor die alles doet leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Naakte Slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie komt mijn naakte slet keuren en meer
k bied hier mijn 100% bi sletje aan voor eerste keuring hij doet naakt open ik zijn vrouw kijk toe hoe jij zijn ballen lul tepels oksels en voeten keurt dan moet hij op zijn knieën op bed gaan zitten en keur jij zijn kont (anaal) keurt verder zijn ballen en lul kan je hem even melken jij doet je broek uit ik bekijk je ballen en lul en je laat je pijpen door hem je eikel likken hij lik eventueel je voorvocht al op misschien mag je wel mijn tieten zien of ermee spelen je laat je ballen likken door hem of voor de lovers je voeten likken en kussen jij kan hem pijpen en hij wil je tot het einde pijpen wat jij met mij doet hangt af van hoe geil je hem keurt en als je ervan houd mag je ook eens in zijn ballen slaan maar is niet verplicht. voor meer info of een afspraak graag een email met meer dan 1 zin en een foto krijgt voorrang  

Wie komt mijn naakte slet keuren en meer
Bi naakte Slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie komt mijn slet keuren en meer
ik bied hier mijn 100% bi sletje aan voor eerste keuring hij doet naakt open ik zijn vrouw kijk toe hoe jij zijn ballen lul tepels oksels en voeten keurt dan moet hij op zijn knieën op bed gaan zitten en keur jij zijn kont (anaal) keurt verder zijn ballen en lul kan je hem even melken jij doet je broek uit ik bekijk je ballen en lul en je laat je pijpen door hem je eikel likken hij lik eventueel je voorvocht al op misschien mag je wel mijn tieten zien of ermee spelen je laat je ballen likken door hem of voor de lovers je voeten likken en kussen jij kan hem pijpen en hij wil je tot het einde pijpen wat jij met mij doet hangt af van hoe geil je hem keurt en als je ervan houd mag je ook eens in zijn ballen slaan maar is niet verplicht. voor meer info of een afspraak graag een email met meer dan 1 zin en een foto krijgt voorrang  

Wie komt mijn slet keuren en meer
20 dagen
Biverwenner 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Je vrouw wil niet pijpen of wil niet geneukt worden in kontje?
Je vrouw of vriendin wil niet pijpen of doet het tegen haar zin? Ze wil niet pijpen tot het einde? Je wilt haar kontje neuken maar dat is taboe? Ik (hetero) geef je een lekkere pijp en uitgebreide likbeurt van je penis, eikel en ballen op jouw tempo en zoals je graag wil tot het eind als je dat wil. Als je een kontje wil neuken kun je mijn (zeer) nauwe strakke kontje rustig inneuken. Je zal me voorzichtig moeten penetreren en je tijd nemen om je penis helemaal in mij te duwen. Ook zacht beginnen neuken alvorens je mij harder en dieper neemt. Ik zorg dat ik gespoeld ben. Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen. Ik kan niet ontvangen,verplaatsen of een kamer kan wel.  
20 dagen
Jacky 66 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Wie zin een senior onder handen te nemen?
Voor dinsdagavond, morgen dus. Ik wacht je naakt en geblinddoekt op. Je komt binnen, kleed je uit, laat je lul in mijn mond glijden, laat je rimmen, je doet je gedacht, als je mij als afsluiter neukt, dan is het top. Ik het sletje, jij dominant!  
23 dagen
Jacky 69 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Kom je een senior onder handen nemen?
Voor volgende dinsdagavond. Ik wacht je naakt en geblinddoekt op. Je komt binnen, kleed je uit, laat je lul in mijn mond glijden, laat je rimmen, je doet je gedacht, als je mij als afsluiter neukt, dan is het top. Ik het sletje, jij dominant!  
23 dagen
Harig sterretje 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Lekkere top gezocht
Zijn er tops die me kunne ontvangen? Ik kom binnen bij u. Ga volledig naakt. En leg me op men buik. En jij doet je ding. Mag me likken. En dan neuken. Tot je op men sterretje spuit. Je moet wel glijmiddel liggen hebben. Heb een harig sterretje voor de liefhebbers. Geen andere voorstellen  
24 dagen
Zuiger 45 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Senior gezocht die zich laat pijpen
Vanavond zin om je te laten zuigen? Ben op zoek naar een 60 plus man die geniet van zich te laten bewerken. Jij doet niets bij mij, ik geniet van jou te plezieren. Jij kan ontvangen of ergens in jouw wagen zodat we ongestoord kunnen spelen. Uiterste hygiëne van belang. Graag reactie met beschrijving van het speelmateriaal.  
Rene 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Bischierig
Wie heeft er zin om deze middag langs te komen? Ik heb zin om met een man te spelen en elkaar te verwennen . Wie doet er een voorstel ?  

Bischierig
24 dagen
Xxx 36 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zin vandaag
Hallo wie is er ook toevallig thuis ? Ik heb zin om met een man te spelen en elkaar te verwennen . Woe doet er een voorstel ? Hopelijk iemand aanwezig  
BisexBoy 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Biman op zoek naar een potente top
Goedemiddag, Mijn (dominante) vrouw heeft mij de opdracht gegeven om mij te laten gebruiken door een potente top. We ontvangen thuis op maandagavond 06/05. Ze zal je binnen laten en naar boven sturen waar ik op je wacht. Of ze beneden blijft of komt kijken is nog niet beslist, sowieso doet ze in geen geval mee. Ik ben uiteraard ter beschikking van jou en mijn mond en kont zijn bruikbaar voor jouw genot. Er zullen enkele onherkenbare foto's genomen worden voor privegebruik. Graag iemand van +40 jaar en graag zelf ook wat struiser. Ikzelf ben zoals je kan zien ook struis, daar mag je geen probleem mee hebben. Graag reageren met een voorstelling van jezelf. Discretie gevraagd en geboden!!  

Biman op zoek naar een potente top
  1   2   3   4   5   6   7